torstai 21. huhtikuuta 2011

Palvelut remontissa

Joensuun kampuskirjaston ovet sulkeutuvat ensin vähäksi aikaa ja myöhemmin kesällä pitemmäksi aikaa opparirempan vuoksi. Ensimmäinen jakso on 9.5. – 14.5.11 välisenä aikana.

Mitä me kirjastolaiset silloin täällä suljettujen ovien takana teemme? Sen viikon aikana me puramme alakerran asiakaspalvelutilat; lainaustoimiston kaikkine tykötarpeineen, sanomalehtisalin ja opetustilan ja rakennamme kaksi uutta palvelupistettä. Toinen näistä tulee sijaitsemaan entisessä kurssikirjalukusalissa, johon on jo siirretty kurssikirjat ja toinen II-salin perälle hissin läheisyyteen.

2-salin väliaikaisen palvelutiskin paikka.

Palvelu jakautuu kahteen pisteeseen koska haluamme että aineistot ovat mahdollisimman kattavasti käytettävissä, mutta kaikkialle ei pääse yhdestä sisäänkäynnistä. Toisen ja kolmannen kerroksen saleihin asiakkaat pääsevät kirjaston henkilökunnan ovesta, ja kurssikirjasaliin on kuljettava Carelia-rakennuksen päädystä Maakunta-arkiston puoleisella seinustalla olevasta ovesta. Että kuinka? No, me laadimme opasteita pitkin kampusta, jotta sisääntulo sujuisi sittenkin.

Päivystävä henkilökuntamme jakautuu myös kahteen paikkaan ja siksi joudumme palvelemaan asiakkaitamme lyhyemmillä aukioloajoilla 16.5.11 alkaen aina remontin loppumiseen saakka niinä aikoina kun voimme pitää ovemme avoinna. Lyhennetyt ajat ovat: ma, ti, to, pe 10 – 14 ja ke 12 – 18, lauantaisin kirjasto on kiinni.

Varsinainen rytinä remontissa alkaa 11.7. ja silloin meidän on lakattava rimpuilemasta ja laitettava ovemme lukkoon remontin loppuajaksi, käytännössä viideksi viikoksi. Normaaleilla kesäaukioloajoilla aloitamme tutulla paikalla uudistetussa palvelupisteessämme 15.8.11.

Kaikista hankaluuksista huolimatta yritämme tehdä parhaamme asiakaspalvelun puolesta. Laina-ajat muuttuvat pidemmiksi juhannusviikon loppupuolella niin, että eräpäivät siirtyvät seuraavaan aukioloon saakka ja mahdollisuuksiemme mukaan olemme asiakkaittemme saavutettavissa puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Ajantasainen tieto aukioloajoistamme ja mahdollisista muutoksista löytyy kotisivuiltamme.

Asiakaspalvelut/Pirkko Kainulainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti